ESEMÉNYNAPTÁR


MÁRC

28

  ETK-Eduvital oktatás 20. félév
Egészségtudományi Kar + online
16:30

További események...

 

Támogasson minket!


Adója 1%-ával Ön is támogathatja
az EDUVITAL tevékenységét!

Alapítványunk adószáma: 18732168-1-42

Köszönjük!

 


 

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT)

http://www.titnet.hu/

 

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat a legrégebbi oktatási szervezet Magyarországon. 1841-ben alapították a kor legkiválóbb tudósai, akik azt vallották, hogy a tudás terjesztése elengedhetetlen feltétele a nemzet fejlődésének.

Ez a feladat máig nem vesztette jelentőségét, és ez segített a Társaságnak átvészelni az elmúlt 165 év politikai és társadalmi változásait. A Társaság jelenleg 39 regionális és professzionális Egyesületből áll, amelynek mindegyike teljes mértékben autonóm, így alkotnak szövetséget. A Egyesületek képviselőiből áll a Közgyűlés, amely a Társaság legfelsőbb szerve: ők választják meg az elnököt és a Szakmai Tanácsadó Testületet, illetve ők határozzák meg a Társaság tevékenységének főbb irányait.

 

Bővebben:

Roma Health Fund

 

Alapító: Varga Bernadett Mária, bmvarga@gmail.com, tel:+36 30 431 2160

 

A Roma Health Fund azzal a céllal jött létre, hogy megszüntesse a romák és nemromák közti szakadékot egész Európában, de különösen a közép-európai régióban. Legfőbb küldetésük a roma népesség számára egyenlő esélyek megteremtése a közegészségügyi ellátásban, illetve a roma fiatalok számára egészségügyi és szexuális oktatás biztosítása, különös tekintettel a szaporodási, anyai és újszülöttkori egészségügyi problémákra.

 

Bővebben:

OSense O-Sense