JOGI NYILATKOZAT

 

A használat feltételei

A jelen honlapot a felhasználók saját felelősségükre használják. A honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket az EDUVITAL Nonprofit Egészségnevelési Társaság (EDUVITAL NET) bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

 

TARTALOM, AZ INFORMÁCIÓK TULAJDONJOGA

A honlap teljes tartalma az EDUVITAL NET kizárólagos tulajdona, annak szerzői jogi védelme alatt áll.

Az EDUVITAL NET törekszik a honlapon található adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, fenntartva a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

Az EDUVITAL NET hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal látogatója annak tartalmát kizárólag személyes, nem üzleti célra letöltse, illetve azok kinyomtatásra kerüljenek. A tartalom bármely más célra részben vagy egészben történő másolása, terjesztése, használata vagy közzététele tilos.

 

AZ ADATOK BIZTONSÁGA

A honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő email-címre van szükség.

Az EDUVITAL NET kijelenti, hogy a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy számára külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé.

 

A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI

A fórumba csak regisztrált tagok írhatnak. 

A hozzászólások valóságtartalmáért az EDUVITAL NET semmilyen felelősséget nem vállal, azonban ha egy hozzászólás saját vagy más, jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti.

Az EDUVITAL NET törli továbbá a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat, amelyek:
- akadályozzák a fórum rendeltetésszerű használatát,
- tartalma jogszabályba ütközik,
- tartalma obszcén, agresszív vagy fenyegető hangnemű.

Az EDUVITAL NET a jogsértő, valamint a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságát korlátozhatja. A tiltás az adott fórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges.

 

HIVATKOZÁSOK, LINKEK

Ha Ön a honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek. Az ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az EDUVITAL NET nem vállal felelősséget.

 

FELELŐSSÉG

Az EDUVITAL NET nem vállal felelősséget azokért a károkért amelyek a honlap létezéséből, használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó szüneteltetéséből illetve a teljes leállításából eredendően keletkeztek.

 

kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a fenti jogi nyilatkozattal kapcsolatban, írjon az info@eduvital.net email-címre.

 

 

® 2012 - EDUVITAL Nonprofit Egészségnevelési Társaság