ESEMÉNYNAPTÁR


MÁJ

17

  ETK-EDUVITAL oktatás 14. félév
SE Egészségtudományi Kar
Előadók: Hoyer Mária, Székely András

További események...

 

Támogasson minket!


Adója 1%-ával Ön is támogathatja
az EDUVITAL tevékenységét!

Alapítványunk adószáma: 18732168-1-42

Köszönjük!

 


 

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi


Támogatói futás a Tábitha házért

 

Egy jó cél, elszánt csapat, óriási lelkesedés, futócipő és száz kilométer - az MTA-SE Lendület Molekuláris Onkohematológia Kutatócsoport tagjai 2016. április 9-én jótékonysági futást rendeznek, amellyel a Tábitha házat szeretnék támogatni.

Mi a Tábitha ház?

Gyermekhospice-ház Törökbálinton, ahol a gyermekek hospice-ellátásába az életvégi ellátáson (és ott sem kizárólag a daganatos betegeké) kívül, minden olyan gyermek időszakos ellátása is hozzá tartozik, aki valamilyen krónikus betegség vagy állapot miatt tartósan ápolásra szorul.
Hatalmas segítség ez a családoknak, hisz élhetőbbé válnak így a mindennapok; nem mindegy ugyanis, hogy aminek mindenképpen meg kell történnie, az fájdalmak nélkül, nyugodt körülmények között, békében történik-e. Nem véletlenül szoktak úgy fogalmazni, hogy „a hospice nem a halálról, hanem az életről szól”, s a hospice „nem éveket ad az életnek, hanem életet az éveknek”.

A futásról

A résztvevők április 9-én reggel indulnak a felvidéki Révkomáromból, és egymást váltva futnak, amíg a száz kilométert megtéve megérkeznek a törökbálinti Tábitha házhoz.

Támogatási lehetőség

A kezdeményezés honlapján keresztül bárkinek lehetősége van támogatni a futást. Az adományok közvetlenül a Tábitha ház számára kerülnek jóváírásra.

Bővebb információ: http://www.tabitha100.com/

tabitha

OSense O-Sense