Események év szerintESEMÉNYNAPTÁR


MÁRC

28

  ETK-Eduvital oktatás 20. félév
Egészségtudományi Kar + online
16:30

További események...

 

Támogasson minket!


Adója 1%-ával Ön is támogathatja
az EDUVITAL tevékenységét!

Alapítványunk adószáma: 18732168-1-42

Köszönjük!

 


 

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi


EGÉSZSÉGEDRE! - EGÉSZ-ségedre! EDUVITAL délelőtti programok a Lovassy diáknapon

 

Az országos hírű veszprémi Lovassy László Gimnázium 2014. október 18-án rendezett diáknapi programsorozatának részeként kaptunk meghívást. 

Az EGÉSZSÉGEDRE! - EGÉSZ-ségedre! elnevezésű délelőtti programon a népes fiatal közönségnek Falus András tartott színes előadást 'Az egészséges táplálkozás és táplálkozási kultúra' címmel, majd Melicher Dóra 'Ikrek górcső alatt' című előadásával vezette be a középiskolásokat az epigenetika és az ikerkutatás néhány érdekes kérdésébe. A program fénypontjaként kötetlen beszélgetés következett Nagy Tímea kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok párbajtőrvívóval, Tudományos Testületünk tagjával.

Köszönjük szépen Dr. Szalainé Tóth Tünde biológia tanárnak a közvetlen, inspiráló és jó hangulatú nap megszervezését.

Aktív, hosszú távú  együttműködésünk folytatódik a Lovassy László Gimnáziummal:
Egész-ségedre! jelszóval a Lovassy László Gimnázium az elmúlt tanév 2. félévében indította el egészségnevelési honlapját (http://egeszseg.lovassy.hu/), melynek központi témái: egészségmegőrzés, a betegségekből való gyógyulás, a tudatos egészségnevelés és önnevelés, azaz szellemi, lelki és testi teljesség. A honlapot a kreatívan alkotó diákok töltik meg ötleteikkel és az őket foglalkoztató témákkal. A kezdeményezést a Roche és az EDUVITAL támogatja, szakembereink a fiatalok megkeresésére örömmel szolgálnak szakmai tanácsokkal, támogatással.

 

OSense O-Sense