Események év szerintESEMÉNYNAPTÁR


MÁRC

28

  ETK-Eduvital oktatás 20. félév
Egészségtudományi Kar + online
16:30

További események...

 

Támogasson minket!


Adója 1%-ával Ön is támogathatja
az EDUVITAL tevékenységét!

Alapítványunk adószáma: 18732168-1-42

Köszönjük!

 


 

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi


Nyári “Komplex egészségnevelési tanfolyam”

2015. augusztus 17-18, Apáczai Kiadó könyvesboltja (1085 Budapest, József körút 63.)
 
 
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet  a TÁMOP-3.1.5/12-2012 0001 pályázat (“A pedagógusképzés támogatása”) elnyerése után az EDUVITAL-t bízta meg a 30 órás, “Komplex egészségnevelési tanfolyam” megszervezésével.
Az augusztus 17-18-án lezajlott “Képzők képzésén” mintegy 27 óvó- és iskolai pedagógus vett részt az ország egész területéről. 
A résztvevők komoly szakmai tapasztalattal, általában több diplomával rendelkező, a felnőttképzésben jártas szakemberek. Többségük valamely szakmai - pedagógiai terület szakértője.  Az EDUVITAL NET részéről 6x45 perces előadás hangzott el Dr. Madarasi Anna, Dr. Somhegyi Annamária, Antal Emese, Nagyné Horváth Emília, Szalai Dömötör Tamás és Dr. Ádám Szilvia közreműködésével. 
A  tanfolyam során módszertani ismeretek átadására is sor került, Bihariné dr. Krekó Ilona és Nagyné Horváth Emília vezetésével. 
A képzés része egy távoktatásos szakasz, amely során az internetes Moodle felület használatával kell megoldani feladatokat.
A képzési követelményeket sikeresen teljesítő pedagógusok, mint a leendő tanfolyamok képzői, továbbítói, terjesztői lesznek az EDUVITAL által képviselt elméleti és gyakorlati egészségnevelési tudásnak.
OSense O-Sense